Hang ze aan de bedmuur in de slaapkamer en zet een nordic stitch

Bekijk de slaapkamer van dit huis in Barcelona. Door gebruik te maken van de inval van natuurlijk licht, hebben de eigenaren van het huis gekozen voor een donkergroen aan de muur die, samen met de asymmetrisch geplaatste kozijnen, vorm geeft aan de Scandinavische uitstraling die de kamer uitstraalt.

Kader een stoel in en maak van jezelf een Shabby Chic-ruimte

Een oud Frans frame van groot formaat uit de 19e eeuw, waarvan de bladgoudbekleding is verwijderd, vindt zijn ideale plaats door een stoel te ontwerpen die is ontworpen door Pierre Lottier. Als je met deze optie durft, krijg je een interessante Shabby Chic-hoek.

Zet in op uw meer praktische kant op kantoor

Verander een oud frame in een paneel om notities, foto’s en ansichtkaarten te plaatsen – gebruik een achtergrond van kurk of kippengaas. Dit is een ideale optie op kantoor, om uw aantekeningen op te hangen of in de keuken voor recepten en het boodschappenlijstje.

Scharnierend! in zijn

We vinden deze foto om verschillende redenen leuk. Natuurlijk is het een briljant idee om lege scharnierende frames te gebruiken om beweging aan een van de woonkamerwanden te geven.

Maar daarnaast blijven we achter met de natuurlijke en frisse stijl die wordt geboden door de mintgroene kleur en, natuurlijk, met de planten die de ruimte domineren.

Speel met alle drie de dimensies in de gang

Als je van vintage details houdt, kan dit een interessante optie zijn. Red die jachttrofee die je hebt bewaard, de pop of de kinderwagen waarmee je als kind speelde of zelfs een oud notitieboekje met handgeschreven klasnotities.

Doorbreek de eentonigheid van een witte muur in de eetkamer

We stellen een idee voor dat u misschien thuis wilt proberen. Wat dacht je van een gouden frame om ritme te geven aan de muur van de eetkamer en deze te combineren met een lamp en keramische vazen?