We beginnen de zomer met de wens om buiten te genieten, maar ook thuis.

In deze tijd van het jaar is er de wens om ons huis een meer verfrissende toets te geven en een zeer praktische en economische manier om een ​​verandering in onze ruimtes te bereiken, is door middel van muurdecoratie. We laten u een aantal inspirerende afbeeldingen en een goede oplossing achter om uw foto’s op te hangen en ze gemakkelijk te verplaatsen wanneer u maar wilt.

Hang je foto’s gemakkelijk op?

Er zijn veel systemen om schilderijen op te hangen en er zijn verschillende alternatieven om te voorkomen dat je in de muur moet boren en een gat moet maken. Vandaag willen we je vertellen over een eenvoudig en super praktisch systeem.

Het bestaat uit een rail die op de bovenkant van de muur is geïnstalleerd, u kunt geleiders toevoegen die op elk moment gemakkelijk kunnen worden verplaatst en verplaatst om een ​​nieuwe compositie te creëren. Het is niet alleen een praktische oplossing voor commerciële gebouwen, maar u kunt het ook in een van de muren van uw huis inbouwen en uw foto’s en vellen zo vaak wijzigen als u wilt. Denk je niet dat het een functionele oplossing is?