Nu de lente nadert, leek het ons gepast dit huis vol natuur te delen.

Het is zonder twijfel een bijzonder, excentriek en extravagant huis. Het heeft ons in het bijzonder met open mond achtergelaten. We zijn er vrij zeker van dat u ook verrast zult zijn …

Natuurlijk van buiten en van binnen

Een constructie die een synthese is van Johns favoriete architectonische aspecten. Het heeft 6,5 meter hoge muren (er is niets), het is nog opmerkelijker dan de meeste muren van glas, iets wat dit huis in een grote kas verandert. Daarom vertelden we u in het begin dat dit ons het beste huis lijkt om de lente te verwelkomen.

Biologische kunst

De natuur is een van de grote protagonisten van decoratie, planten, varens en bomen zijn zowel binnen als buiten te vinden. Verder ‘drijft’ een deel van het bouwwerk op de oorspronkelijke aarde en rotsen die in het zicht zijn gelaten en onderdeel zijn geworden van het interieurontwerp. Het spel van oneffenheden met de verschillende mezzanines die de kamers van het volledig open huis vormen, maken dit huis helemaal organisch.

Als contrastpunt zijn de designmeubelen en artistieke werken die de kamers sieren, meestal met elektrische en levendige kleuren.