Elegant, verfijnd, Scandinavisch, tropisch, chic of wat je stijl ook is, deze zomer zorgt ervoor dat je slaapkamer frisheid uitstraalt om de hoge temperaturen van die tijd te bestrijden.

Scandinavische stijl staat niet haaks op het krijgen van een verfrissende slaapkamer.

Als neutrale tinten de overhand hebben in uw slaapkamer, durf dan een kleurrijk kussen op te nemen dat een kleuraccent biedt, vooral de koude tinten (groen, blauw, paars …) zullen in ons voordeel spelen. Een raffia-mand of een vaas met wat verse planten, voegt ook punten toe om het verblijf op warme dagen aangenamer te maken.

Textiel voor de zomer

Wit en effen textiel voegen altijd punten toe om overbelasting van de kamer te voorkomen en de sfeer lichter te maken, liefhebbers van de meer klassieke stijl kunnen kiezen voor een quilt met een tropische print of in koude tinten. Gebruik altijd natuurlijke katoenen stoffen, ze zijn lichter en frisser, zodat u beter kunt rusten. Als u een wollen of zeer sierlijk tapijt heeft, raden we u aan om het tijdens de zomerperiode te verwijderen of te vervangen door een raffia of natuurlijke jute.

Verkrijg de look

Wil je een aantal producten zien die je kunnen helpen om een ​​koelere slaapkamer te krijgen? Het meest verfrissende beddengoed en enkele extra accessoires die de temperatuur in uw slaapkamer doen dalen.