Als je begint met een goede basis, kan een krap budget een lange weg gaan.

Het is het geval van dit huis dat we u vandaag laten zien, waar een update van de kamers is gemaakt om het beschikbare geld zoveel mogelijk te optimaliseren.

De toewijding aan open ruimtes zorgt ervoor dat natuurlijk licht de hele omgeving royaal verlicht, hoewel het ook waar is dat ze in dit geval voldoende ramen naar buiten hebben. De wit geschilderde bakstenen muren zorgen voor een industriële maar gezellige toets die zo kenmerkend is voor de huizen in New York. En de hoge plafonds zijn een pluspunt om de indruk te krijgen dat de ruimtes groter zijn. Met deze drie relevante ingrediënten als basis kon het resultaat niet teleurstellen.

Stijlmix

In de keuken is er een toewijding aan behandeld hout voor opslag en werkbladen. Het detail van het Carrara-marmer dat de gootsteen omlijst, is niet te verwaarlozen. In de eetkamer staan ​​zwarte tafel en stoelen in contrast met het witte canvas gevormd door de muren van de hele ruimte, een succes!

Wie geen risico neemt, wint niet

Er is geen gebrek aan kleur in alle kamers, van de bank die bij het tapijt in blauwe tinten past, de badkamer met een kleurenpalet van blauw ook als hoofdrolspelers of de kinderkamer met een hele voorkant in dieprood geschilderd. En het is waar wat ze zeggen dat “wie niet riskeert, niet wint”, verre van in de standaard te vallen van een saai of karakterloos huis of vol met neutrale stukken, dit huis in Brooklyn heeft een plaats verdiend in onze lijst met inspiratie.