Voel je je een beetje onverzorgd? Je bent niet alleen.

We zitten opgesloten zonder onze favoriete colorists, haircutters, facialists, wimpers en wenkbrauwvormers. Dus hebben we enkele van de schoonheidsexperts van Long Island opgespoord (en zelfs enkele gewone mensen die al thuisbehandelingen hebben ondergaan tot een wetenschap) om ons te helpen bij het navigeren door het nieuwe normaal met stapsgewijze instructies. En het goede nieuws is over de hele linie, ze zeggen allemaal dat je het kunt doen met dingen die je al in huis hebt.

Presentabel voelen draagt ​​bij aan een goed gevoel, ondanks de situatie.

Vorm die wenkbrauwen

Minder is meer als je thuis je wenkbrauwen doet, soms thuis, we kunnen ons een beetje laten meeslepen door te veel pincet, dus laten we dat proberen te vermijden. Dit zijn haar stappen voor het verzorgen van weerbarstige wenkbrauwen totdat je bij je schoonheidsprofessional kunt komen.

Gereedschappen van de handel: schuin pincet, wenkbrauwborstel of kam, potlood om te markeren, spiegel, kleine schaar.

1. Begin met een pas gereinigd gezicht

2. Kam of borstel het haar boven je wenkbrauwlijn.

3. Meet en markeer waar je gaat epileren met een eyelinerpotlood.

4. Reinig losse haren onder de wenkbrauw.

5. Verzacht de huid

Wimperverlengingen repareren

Gereedschappen: verpakte knoopvrije flare-wimpers, schuin pincet, wimperlijm, mascara speciaal ontworpen voor wimperextensions, wimperserum.

Hoe: Uw wimperextensions komen aan het einde van hun leven. U kunt opvullen en plakken met uitlopende knoopvrije wimpers met lenzenvloeistof die verkrijgbaar is bij drogisterijen.

Een andere ‘tijdelijke oplossing’ is het gebruik van gewone mascara, waardoor ze er beter uitzien en ze op hun plaats blijven plakken. U kunt ook een mascara gebruiken die speciaal is ontworpen voor extensies. Het laat geen residu achter en helpt bij het behouden en mengen met je eigen wimpers en ziet er niet klonterig uit.

Als je over je wimpers heen bent maar de weelderigheid wilt behouden, stelt ze een wimpergroeiserum voor dat het hele proces van afstoten zal versnellen en je natuurlijke wimpers sneller zal laten groeien.