Het algehele gevoel is ingetogen maar mooi.

Het gaat erom dat u zich concentreert op uw functies en niet verstrikt raakt in kleuren of contouren. Een glimlach van een buurmeisje zal ook helpen!

Stap 1

Begin met een basis met een lichte dekking. Het belangrijkste om te onthouden is dat foundation uiteindelijk bedoeld is om je huid er op zijn best uit te laten zien door het uit te egaliseren en eventuele roodheid te verwijderen. Dus in plaats van helemaal een nieuwe huidlaag te creëren door op de foundation te koeken, kiest u voor een dekking die uw gelaatstrekken laat doorschijnen.

Stap 2

Brow Control. Vul waar nodig je wenkbrauwen in, maar aangezien dit een subtiele look is, moet je het niet overdrijven. Maak in plaats daarvan de focus om ze te temmen en een mooie verzorgde boog te creëren met een penseel.

Stap 3

Mascara. We willen bedekken en verlengen in plaats van mollig. Als je klontjes krijgt, gebruik dan een spoolieborstel om ze uit te kammen terwijl de mascara nog nat is.

Stap 4

Blush: Een beetje kleur op de wangen brengt deze look tot leven. Glimlach ALTIJD wanneer je je blos aanbrengt, want het zal je helpen de appels van je wangen te vinden.

Stap 5

Voeg een beetje uitstraling toe met het gebruik van een markeerstift op de neus, onder de wenkbrauwen, cupidoboog en op de toppen van je jukbeenderen. Zoals je de blos al hebt aangebracht, zul je zien dat dit gebied diagonale lijnen naar beneden richting je wangen trekt, maar nooit op hen.

Stap 6

Gebruik een romige nude-lippenstift, niets te mat, breng het aan op de lippen en dep het vervolgens voorzichtig met je vingers om te mengen