In het begin is kort haar gemakkelijk,

maar om eerlijk te zijn vond ik na een tijdje de dagelijkse styling meer tijdrovend dan ik eerst dacht, en uiteindelijk droeg ik het meestal in een knot teruggetrokken.

Ten eerste gaat het allemaal om de gezondheid van haar, en ik heb hier in het verleden al een paar keer over gesproken, dus ik raas over dit onderwerp. Ik stopte met het verven van mijn haar en liet mijn natuurlijke bruine kleur doorgroeien. De kleur die ik er doorheen bracht was niet zo heel anders, maar ik sloeg de subtiele highlights en lowlights over om mijn haar rust te geven, wat volgens mij helpt om breuken op afstand te houden. Ik ben vrij weinig onderhoud, dus dit was gemakkelijk voor mij om me aan te committeren, maar als je niet zeker weet of je weg kunt komen door je kleur te vergeten, ga dan voor een balayage-look waar je wortels natuurlijk zijn, dus je gaat tenminste niet zo vaak terug.

Ten slotte,

en het is degene die volgens mij het grootste verschil heeft gemaakt in de groeisnelheid door de producten te gebruiken die zijn geformuleerd met rozemarijn en pepermuntolie die de haargroei stimuleren, gespleten haarpunten en breuk voorkomen en het haar dikker laten voelen.

Nu mijn haar de gewenste lengte heeft,

gebruik ik de producten nog steeds omdat mijn haar er dol op is, en ze zijn gewoon een leuk product om in het algemeen te gebruiken. Ik denk ook dat het helpt om mijn haar gezond en vol te houden. Toen ik in het verleden om de een of andere reden lang haar had, voelde mijn haar dun aan als het een bepaalde lengte bereikte, maar dat heb ik deze keer niet gevoeld.

Ik weet niet zeker hoelang deze nieuwe ‘lang haar, maakt niet uit’-houding zal duren, maar ik ben momenteel absoluut dol op de verandering.