Zoals je waarschijnlijk al weet,

ben ik een groot voorstander van huidgezondheid, dus het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de gezondheid van mijn haar ook iets is waar ik prioriteit aan geef.

Net als je huid kun je het nep maken met make-up of in dit geval haarproducten, of je kunt je concentreren op de gezondheid van het haar, zodat je vanuit de kern glanst, niet alleen aan de oppervlakte. Als de catwalk- en streetstyle iets voor u is, lijkt het erop dat het verzorgen van uw haargezondheid dit seizoen ‘in’ is.

Het frisse haar tijdens Fashion Week inspireerde me om na te denken over mijn eigen haarverzorgingsregime. Geïnspireerd door de eerste rij tijdens de modeweek, zijn hier vier manieren om trendy, gezond haar te bereiken.

Was het minder vaak.

Elke dag je haar wassen is vreselijk voor de gezondheid van je haar. Door het hete water wordt je haar gestript, je verwijdert ook essentiële natuurlijke oliën die er zijn om je haar te conditioneren en te beschermen. Begin met het wassen van elke tweede dag met een droge shampoo tussen de wasbeurten door, tot slechts 2-3 keer per week.

Gebruik intelligente tools die je haar niet beschadigen.

Doe een geweldige investering in je haar om ervoor te zorgen dat het haar niet wordt blootgesteld aan extreme temperaturen. Het droogt ook het haar sneller, wat muziek in de oren klinkt. We hebben alles te maken met een snelle en efficiënte routine.

Omarm uw natuurlijke kleur of ga voor een onderhoudsarm kleurplan.

Als brunette vind ik dit gemakkelijk, maar er zijn ook enkele technieken bij het kleuren van je haar die een professional kan toepassen om een ​​natuurlijke hergroeiperiode mogelijk te maken, waardoor je het minder vaak kleurt.

Krijg regelmatig versieringen

Het is een compleet verhaal van een oude vrouw dat het regelmatig laten knippen van je haar de groei stimuleert, maar wat waar is aan dit proces is dat het de lengte van spleten en breuken vermindert, zodat het haar dat je hebt gezond en netjes is.