Hoe zijn je concealer-vaardigheden?

Ik moet toegeven dat ik dit niet altijd goed heb begrepen, maar op mijn 29ste heb ik eindelijk het gevoel dat ik de juiste concealer en methode voor mij heb gevonden.

Hier zijn mijn top 5 tips voor het aanbrengen en kiezen van een concealer.

Je hebt eigenlijk twee kleuren concealer nodig – ja, sorry bankrekening. Een van deze moet precies overeenkomen met uw foundationtint, om vlekjes naadloos te mengen en te verbergen, en de andere een altijd iets lichtere tint om onder de ogen op te fleuren.

Breng altijd concealer aan na de foundation, ja ik weet dat mensen hier graag over debatteren. Zodra je foundation het meeste zware werk en kleurcorrectie heeft gedaan, weet je waar je je concealer moet toevoegen, het is gewoon logischer.

Je hebt niet zoveel nodig als je denkt.

Ga voorzichtig, en dan kunt u later altijd meer toevoegen. Onthoud dat je nog steeds wilt dat je huid er als een huid uitziet.

Wanneer je het onder de ogen aanbrengt om donkere of gezwollen kringen te verhullen, ga dan niet te dicht bij het oog, dus vermijd zoveel mogelijk die kleine kreukels, want je concealer valt in deze lijnen en ze zullen duidelijker zijn. Ga in plaats daarvan een beetje lager en blend, blend, blend.

Vergeet niet aan te brengen op de buitenste ooghoeken waar de huid een beetje rood kan zijn, dit maakt een enorm verschil voor de helderheid rond het oog.