We beleven een historisch moment, een moment waarop we allemaal geroepen zijn om een ​​verantwoordelijkheid, groter dan onszelf, voor het welzijn van iedereen te delen. Voor degenen die thuis blijven of alleen uitgaan als het strikt noodzakelijk is, hoe verandert de schoonheidsroutine en wat moet er worden gedaan om een ​​mooie huid en een goed humeur te behouden?

Geen make-up dagelijkse routine

Het is normaal om te denken dat zonder dagelijkse make-up je dagelijkse schoonheidsroutine veel eenvoudiger is: gewoon je gezicht wassen en alles is in orde. Bijna! Zelfs als je geen make-up meer draagt, is het toch nodig om je gezicht twee keer per dag constant te reinigen.

Hier zijn de juiste stappen voor een goede huidverzorging:

gezichtsreiniging met een milde reiniger specifiek voor uw huid, toner, aan te brengen met een wattenschijfje met gladde textuur, hydraterende crème voor de dag, voedende crème voor de nacht.

Als je ook nieuwe ideeën voor je make-up wilt experimenteren, is het nu tijd om het te doen!

Wekelijkse schoonheidsroutine: neem wat tijd voor jezelf

Als je nog geen keer per week een speciale tijd voor huidverzorging hebt gereserveerd, is het tijd om het te doen (en het voor altijd te behouden!)

Hier zijn de stappen van sommige schoonheidsrituelen om bij u thuis te worden herhaald, zoals in een SPA.

Gezichtsrituelen

Het is bekend dat afschilfering een belangrijke stap is in elk huidverzorgingsritueel. Allereerst maakt het je huid glad door alle sporen van make-up, resten en dode cellen diep te verwijderen, waardoor het er gezonder en stralender uitziet. Het zorgt er ook voor dat de huid elk product dat u aanbrengt beter kan absorberen, wat de gunstige effecten van elk ingrediënt versterkt.

Een gezichtsmasker is altijd een verwennerij

Breng tot slot een voedend masker aan, gemaakt met ingrediënten die je al in huis hebt. Yoghurt en honing zijn ideaal om je huid te voeden. Breng aan op de gereinigde huid en laat ze minimaal 15 minuten inwerken.

Tijd nemen om te ontspannen is goed voor je huid, welzijn en goed humeur. Veel plezier met het ontdekken van onze Beauty Tips met wat advies voor uw welzijn altijd binnen handbereik!