Categories
Interieur & Wonen

Versier de muren met kaders

Hang ze aan de bedmuur in de slaapkamer en zet een nordic stitch

Bekijk de slaapkamer van dit huis in Barcelona. Door gebruik te maken van de inval van natuurlijk licht, hebben de eigenaren van het huis gekozen voor een donkergroen aan de muur die, samen met de asymmetrisch geplaatste kozijnen, vorm geeft aan de Scandinavische uitstraling die de kamer uitstraalt.

Kader een stoel in en maak van jezelf een Shabby Chic-ruimte

Een oud Frans frame van groot formaat uit de 19e eeuw, waarvan de bladgoudbekleding is verwijderd, vindt zijn ideale plaats door een stoel te ontwerpen die is ontworpen door Pierre Lottier. Als je met deze optie durft, krijg je een interessante Shabby Chic-hoek.

Zet in op uw meer praktische kant op kantoor

Verander een oud frame in een paneel om notities, foto’s en ansichtkaarten te plaatsen – gebruik een achtergrond van kurk of kippengaas. Dit is een ideale optie op kantoor, om uw aantekeningen op te hangen of in de keuken voor recepten en het boodschappenlijstje.

Scharnierend! in zijn

We vinden deze foto om verschillende redenen leuk. Natuurlijk is het een briljant idee om lege scharnierende frames te gebruiken om beweging aan een van de woonkamerwanden te geven.

Maar daarnaast blijven we achter met de natuurlijke en frisse stijl die wordt geboden door de mintgroene kleur en, natuurlijk, met de planten die de ruimte domineren.

Speel met alle drie de dimensies in de gang

Als je van vintage details houdt, kan dit een interessante optie zijn. Red die jachttrofee die je hebt bewaard, de pop of de kinderwagen waarmee je als kind speelde of zelfs een oud notitieboekje met handgeschreven klasnotities.

Doorbreek de eentonigheid van een witte muur in de eetkamer

We stellen een idee voor dat u misschien thuis wilt proberen. Wat dacht je van een gouden frame om ritme te geven aan de muur van de eetkamer en deze te combineren met een lamp en keramische vazen?

Categories
Interieur & Wonen

Een gerenoveerd huis in eclectische stijl

Als je begint met een goede basis, kan een krap budget een lange weg gaan.

Het is het geval van dit huis dat we u vandaag laten zien, waar een update van de kamers is gemaakt om het beschikbare geld zoveel mogelijk te optimaliseren.

De toewijding aan open ruimtes zorgt ervoor dat natuurlijk licht de hele omgeving royaal verlicht, hoewel het ook waar is dat ze in dit geval voldoende ramen naar buiten hebben. De wit geschilderde bakstenen muren zorgen voor een industriële maar gezellige toets die zo kenmerkend is voor de huizen in New York. En de hoge plafonds zijn een pluspunt om de indruk te krijgen dat de ruimtes groter zijn. Met deze drie relevante ingrediënten als basis kon het resultaat niet teleurstellen.

Stijlmix

In de keuken is er een toewijding aan behandeld hout voor opslag en werkbladen. Het detail van het Carrara-marmer dat de gootsteen omlijst, is niet te verwaarlozen. In de eetkamer staan ​​zwarte tafel en stoelen in contrast met het witte canvas gevormd door de muren van de hele ruimte, een succes!

Wie geen risico neemt, wint niet

Er is geen gebrek aan kleur in alle kamers, van de bank die bij het tapijt in blauwe tinten past, de badkamer met een kleurenpalet van blauw ook als hoofdrolspelers of de kinderkamer met een hele voorkant in dieprood geschilderd. En het is waar wat ze zeggen dat “wie niet riskeert, niet wint”, verre van in de standaard te vallen van een saai of karakterloos huis of vol met neutrale stukken, dit huis in Brooklyn heeft een plaats verdiend in onze lijst met inspiratie.

Categories
Interieur & Wonen

Kas

Nu de lente nadert, leek het ons gepast dit huis vol natuur te delen.

Het is zonder twijfel een bijzonder, excentriek en extravagant huis. Het heeft ons in het bijzonder met open mond achtergelaten. We zijn er vrij zeker van dat u ook verrast zult zijn …

Natuurlijk van buiten en van binnen

Een constructie die een synthese is van Johns favoriete architectonische aspecten. Het heeft 6,5 meter hoge muren (er is niets), het is nog opmerkelijker dan de meeste muren van glas, iets wat dit huis in een grote kas verandert. Daarom vertelden we u in het begin dat dit ons het beste huis lijkt om de lente te verwelkomen.

Biologische kunst

De natuur is een van de grote protagonisten van decoratie, planten, varens en bomen zijn zowel binnen als buiten te vinden. Verder ‘drijft’ een deel van het bouwwerk op de oorspronkelijke aarde en rotsen die in het zicht zijn gelaten en onderdeel zijn geworden van het interieurontwerp. Het spel van oneffenheden met de verschillende mezzanines die de kamers van het volledig open huis vormen, maken dit huis helemaal organisch.

Als contrastpunt zijn de designmeubelen en artistieke werken die de kamers sieren, meestal met elektrische en levendige kleuren.

Categories
Interieur & Wonen

Nordic tegengif in zwart en wit

De kleine studie die we u vandaag leren, heeft ons aan het denken gezet.

Dit is een zolderappartement met één ruimte, dat wat leven mist, en normaal is omdat het te koop is, wat betekent dat er niemand in woont (tenminste op het moment dat het ze hebben de foto’s gemaakt). Toch leek het ons dat het iets speciaals heeft, het heeft een Scandinavische ziel.

We dachten dat het een tegengif voor thuis zou kunnen zijn, een tegengif tegen de invasie van stimuli waarin we dagelijks onder water leven. Ben je gestopt om erover na te denken? Hoeveel verschillende berichten ontvangen we sinds we de huisdeur hebben verlaten en totdat we terugkeren? Zeker honderden, waarschijnlijk duizenden …

Ons huis moet tenslotte een ruimte zijn waarin we ons op ons gemak voelen en dit lijkt ons een ruimte die ons uitnodigt om te verbreken. Minimalistisch maar charmant, stijlvol maar zonder overdaad. Een toevluchtsoord voor de geest. Een zachte therapie om uw intimiteit in een langzamer tempo te beleven.

Modulaire String-plank in de woonkamer

Bij deze gelegenheid is een van de fundamentele stukken van het huis de modulaire String-kolom in de woonkamer in het wit, met drie planken en opslagruimte.

Een huis in zwart en wit

De ruimte valt op door de contrasten tussen wit en zwart, met accenten in neutrale grijstinten en wat kleurdetails in blauw of donkergroen, met weinig glans. Zoals typisch in Scandinavische omgevingen, nemen hout, gezellige stoffen en natuurlijke planten ook een belangrijk gewicht in dit kleine maar gezellige studio-toevluchtsoord waar trouwens geen televisie is, wie heeft het nodig?

Categories
Interieur & Wonen

Vernieuw je muurdecoratie deze zomer

We beginnen de zomer met de wens om buiten te genieten, maar ook thuis.

In deze tijd van het jaar is er de wens om ons huis een meer verfrissende toets te geven en een zeer praktische en economische manier om een ​​verandering in onze ruimtes te bereiken, is door middel van muurdecoratie. We laten u een aantal inspirerende afbeeldingen en een goede oplossing achter om uw foto’s op te hangen en ze gemakkelijk te verplaatsen wanneer u maar wilt.

Hang je foto’s gemakkelijk op?

Er zijn veel systemen om schilderijen op te hangen en er zijn verschillende alternatieven om te voorkomen dat je in de muur moet boren en een gat moet maken. Vandaag willen we je vertellen over een eenvoudig en super praktisch systeem.

Het bestaat uit een rail die op de bovenkant van de muur is geïnstalleerd, u kunt geleiders toevoegen die op elk moment gemakkelijk kunnen worden verplaatst en verplaatst om een ​​nieuwe compositie te creëren. Het is niet alleen een praktische oplossing voor commerciële gebouwen, maar u kunt het ook in een van de muren van uw huis inbouwen en uw foto’s en vellen zo vaak wijzigen als u wilt. Denk je niet dat het een functionele oplossing is?

Categories
Interieur & Wonen

De terrazzo is teruggekeerd

Dat mode wordt herhaald, is een stelregel die we allemaal meer dan eens hebben gehoord en geverifieerd.

Terrazzo, dat bestrating bestaande uit fragmenten van stenen en lage kosten, is een van de afwerkingen die het meest historisch is gebruikt voor interieurs, nu keert het terug met een vernieuwde lucht aangepast aan de tijd.

Terrazzo-trend

Met een meer chique en minimalistische stijl, met een verfrissende en stralende uitstraling, komt deze vloer die velen van ons zijn gaan haten, uit zijn as met een opvallende verschijning en met de missie om de vloeren en bekleding van de nieuwe modewinkels te heroveren. De nieuwe trend behoudt de essentie van het iconische materiaal, maar is verre van de economische versie.

Weersta de terrazzo-print niet

Wat vind jij van deze nieuwe mode? Heeft u de herestyling van de terrazzo al overwonnen? Maak je klaar, want alles wijst erop dat we het binnenkort op allerlei producten zullen zien gedrukt en we moeten toegeven dat we al verliefd zijn geworden. In onze winkel vind je hem al in een mooie set van 3 dozen en in twee modellen behang, onweerstaanbaar!

Categories
Interieur & Wonen

Een verfrissende toets voor je slaapkamer

Elegant, verfijnd, Scandinavisch, tropisch, chic of wat je stijl ook is, deze zomer zorgt ervoor dat je slaapkamer frisheid uitstraalt om de hoge temperaturen van die tijd te bestrijden.

Scandinavische stijl staat niet haaks op het krijgen van een verfrissende slaapkamer.

Als neutrale tinten de overhand hebben in uw slaapkamer, durf dan een kleurrijk kussen op te nemen dat een kleuraccent biedt, vooral de koude tinten (groen, blauw, paars …) zullen in ons voordeel spelen. Een raffia-mand of een vaas met wat verse planten, voegt ook punten toe om het verblijf op warme dagen aangenamer te maken.

Textiel voor de zomer

Wit en effen textiel voegen altijd punten toe om overbelasting van de kamer te voorkomen en de sfeer lichter te maken, liefhebbers van de meer klassieke stijl kunnen kiezen voor een quilt met een tropische print of in koude tinten. Gebruik altijd natuurlijke katoenen stoffen, ze zijn lichter en frisser, zodat u beter kunt rusten. Als u een wollen of zeer sierlijk tapijt heeft, raden we u aan om het tijdens de zomerperiode te verwijderen of te vervangen door een raffia of natuurlijke jute.

Verkrijg de look

Wil je een aantal producten zien die je kunnen helpen om een ​​koelere slaapkamer te krijgen? Het meest verfrissende beddengoed en enkele extra accessoires die de temperatuur in uw slaapkamer doen dalen.

Categories
Interieur & Wonen

De rol van verlichting in interieurontwerp

Verlichting is de sleutel in elk interieurontwerpproject, dankzij de verlichting van een kamer en de manier waarop verschillende soorten licht worden geplaatst, kunnen we verschillende instellingen voor dezelfde ruimte realiseren.

Er zijn veel manieren om een ​​interieurontwerp door middel van licht te bewerken.

Om te beginnen moeten we rekening houden met de temperatuur van de lamp die we gaan gebruiken. Dit kan warm (geler) of koud (witter) zijn. Aan de andere kant kunnen de intensiteiten variëren tussen sterker of verzwakt. De focus kan direct of indirect zijn met het gebruik van diffusers, verspreiders of lichtkanalen, etc.

De aspecten waarmee we kunnen spelen zijn oneindig.

Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we afhankelijk van het oppervlak waar we onze verlichting willen plaatsen verschillende opties vinden: tafellampen, staande lampen, plafondverlichting, ophanging, schansen, slingers. Een ander belangrijk punt is de richting van het licht, wat elke lamp verlicht, de meest voorkomende zijn plafondlampen die de neiging hebben om de vloer te verlichten, een heel eenvoudige truc om toe te passen is het gebruik van lichtpunten die naar de muren.

Elk lichtpunt wordt onafhankelijk bedacht om een ​​unieke algemene setting voor de ruimte te bereiken.

Het belangrijkste doel is dat het zich aanpast aan zijn functies en praktisch en comfortabel is. Met voldoende verlichting is het mogelijk om die nuances te benadrukken die bij ons passen voor ons interieurontwerp, bijvoorbeeld de texturen van de materialen of zelfs het gevoel van ruimtelijkheid in een kleine kamer vergroten. Om deze reden kies je, afhankelijk van het gebruik van elke ruimte en de functie die je het wilt geven, de ene of de andere verlichting, hoewel alles iets heel persoonlijks is.

Categories
Beauty

Naakt, natuurlijke make-up

Mijn alledaagse schoonheid ziet er moeiteloos, natuurlijk en glanzend uit.

Ik doe graag net genoeg om mijn natuurlijke eigenschappen naar voren te brengen, maar niet teveel dat merkbaar is, weet je? Ik wil dat mensen denken dat ik zo wakker ben geworden.

Eerst het poeder.

Als je kunt, stop dan met de foundation en gebruik dit poeder alleen om de teint egaal te maken.

Vervolgens komt de bronzer.

Ik hou ervan hoe klein en reisvriendelijk dit is! Je kunt het gemakkelijk in je make-uptasje bewaren zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt.

Definieer die jukbeenderen door een lijn te maken tussen de bovenkant van je oren en mond en meng dan.

Markeerstiften zijn nu een hoofdbestanddeel van onze ochtendroutine.

Breng aan op de bovenkant van de jukbeenderen, langs de neus en cupidoboog, blend, blend blend.

Ten slotte geeft blos je gezicht leven, en ik weet dat ik dit vooral in de winter nodig heb. Kraak een glimlach en breng aan op de appels van je wangen en blend.

Nu heb je de gewichtloze, stralende schoonheid die mensen zullen laten raden.

Categories
Beauty

Hoe krijg je gezond haar, zoals te zien op Fashion Week

Zoals je waarschijnlijk al weet,

ben ik een groot voorstander van huidgezondheid, dus het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de gezondheid van mijn haar ook iets is waar ik prioriteit aan geef.

Net als je huid kun je het nep maken met make-up of in dit geval haarproducten, of je kunt je concentreren op de gezondheid van het haar, zodat je vanuit de kern glanst, niet alleen aan de oppervlakte. Als de catwalk- en streetstyle iets voor u is, lijkt het erop dat het verzorgen van uw haargezondheid dit seizoen ‘in’ is.

Het frisse haar tijdens Fashion Week inspireerde me om na te denken over mijn eigen haarverzorgingsregime. Geïnspireerd door de eerste rij tijdens de modeweek, zijn hier vier manieren om trendy, gezond haar te bereiken.

Was het minder vaak.

Elke dag je haar wassen is vreselijk voor de gezondheid van je haar. Door het hete water wordt je haar gestript, je verwijdert ook essentiële natuurlijke oliën die er zijn om je haar te conditioneren en te beschermen. Begin met het wassen van elke tweede dag met een droge shampoo tussen de wasbeurten door, tot slechts 2-3 keer per week.

Gebruik intelligente tools die je haar niet beschadigen.

Doe een geweldige investering in je haar om ervoor te zorgen dat het haar niet wordt blootgesteld aan extreme temperaturen. Het droogt ook het haar sneller, wat muziek in de oren klinkt. We hebben alles te maken met een snelle en efficiënte routine.

Omarm uw natuurlijke kleur of ga voor een onderhoudsarm kleurplan.

Als brunette vind ik dit gemakkelijk, maar er zijn ook enkele technieken bij het kleuren van je haar die een professional kan toepassen om een ​​natuurlijke hergroeiperiode mogelijk te maken, waardoor je het minder vaak kleurt.

Krijg regelmatig versieringen

Het is een compleet verhaal van een oude vrouw dat het regelmatig laten knippen van je haar de groei stimuleert, maar wat waar is aan dit proces is dat het de lengte van spleten en breuken vermindert, zodat het haar dat je hebt gezond en netjes is.